Yüsra Geyik Rıza Kocaoğlu : Rıza Kocaoğlu ile Lal Denizli sokak ortasında barıştı ... / Daha sonra yüsra geyik instagram hesabından kocağlu'nun çektiği bir fotoğraf yayınladı.. Çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan yüsra geyik sosyal medya hesabından açıklama 'çukur' dizisinde hayat verdiği 'aliço' karakteriyle adından sıkça söz ettiren rıza kocaoğlu, rol arkadaşı hazal subaşı ile geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Kanal d ekranlarından yayınlanan arka sokaklar dizisinde, zeliş karakterine hayat veren genç oyuncu yüsra geyik, çukur'un aliço'su rıza kocaoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Adı rıza kocaoğlu ile aşk dedikodularına karışan yüsra geyik'ten açıklama geldi. Yüsra geyik ise bu aşk iddiasının doğru olmadığını belirten bir açıklamada bulundu. Bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum diyen rıza kocaoğlu, dünya zor bir dönemden geçiyor gerçekten…

Çukur dizisinin aliço'su rıza kocaoğlu, arka sokaklarin zeliş'i yüsra geyik'le aşk yaşadığı iddiası hakkında ilk kez konuştu.çukur dizisinin aliço'su. Arkadaş ortamında tanışan ikiliden geyik, kocaoğlu nu etiketleyerek çektiği fotoğrafı instagram hesabının hikaye bölümünden. Rıza kocaoğlu rol arkadaşı hazal subaşı ile aşk yaşıyordu, ayrılığın ardından rıza kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan güzel oyuncu, hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle, hızlıca yayılıyor dedi. Habercileri görünce panik olan çiftin hemen ortamdan uzaklaşması da aşk iddialarını güçlendirdi.

Aylar sonra bir arada - Magazin Haberleri
Aylar sonra bir arada - Magazin Haberleri from i4.hurimg.com
Rıza kocaoğlu'ndan flaş yüsra geyik açıklaması! Kocaoğlu'nun yüsra geyik ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Ayrılığın ardından kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Arka sokaklar dizisinde hüsnü çoban'ın kızı zeliş'i canlandıran yüsra geyik ve kocaoğlu birlikte kameralara yakalandı. Kanal d ekranlarından yayınlanan arka sokaklar dizisinde, zeliş karakterine hayat veren genç oyuncu yüsra geyik, çukur'un aliço'su rıza kocaoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Hastalığı atlatan geyik, arka sokaklar setine geri dönmüştü. Kocaoğlu ve geyik, esra ruşan, fırat çelik ve melisa doğu gibi isimlerle birlikte yer aldığı fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Geyik, hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle, hızlıca yayılıyor dedi.

Ayrılığın ardından kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Kanal d'deki 'arka sokaklar'ın 'zeliş'i yüsra geyik'in (30) adı 'çukur' dizisinin 'aliço'su rıza kocaoğlu (42) ile anılıyordu. Haberler yüsra geyik ile ilgili tüm haberlere, sabah.com.tr'ye eklenen son dakika haber ve gelişmelerine 7/24 bu başlık altından ulaşabilirsiniz. Ünlü çift geçen gece aynı araç içerisinde görüntülenmişti. Habercileri görünce panik olan çiftin hemen ortamdan uzaklaşması da aşk iddialarını güçlendirdi. Kanal d ekranlarından yayınlanan arka sokaklar dizisinde, zeliş karakterine hayat veren genç oyuncu yüsra geyik, çukur'un aliço'su rıza kocaoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Ünlü oyuncu yüsra geyik, önceki gün rıza kocaoğlu ile hakkında çıkan aşk dedikodularına ilişkin sessizliğini bozdu. Ancak bu açıklamanın ardından rıza kocaoğlu ile yüsra geyik'in, birlikte olan fotoğrafları çıktı. Çift önceki gün rıza kocaoğlu'nun cihangir'deki evinin önünde görüntülendi. Geyik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle, hızlıca yayılıyor cümleleri kullandı. Geçtiğimiz ay hazal subaşı ile ayrılan rıza kocaoğlu'nun adı arka sokaklar dizisinin oyuncusu yüsra geyik ile anılmaya başladı. Çukur dizisinin aliço'su rıza kocaoğlu ve arka sokaklar dizisinin zeliş'i yüsra geyik yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Rıza kocaoğlu rol arkadaşı hazal subaşı ile aşk yaşıyordu, ayrılığın ardından rıza kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladı. 'çukur' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu i̇stek kocaoğlu ile hazal subaşı'nın alakası mart ayında.

Ancak bu açıklamanın ardından rıza kocaoğlu ile yüsra geyik'in, birlikte olan fotoğrafları çıktı. Yüsra geyik ile rıza kocaoğlu yan yana! Rıza kocaoğlu, oyuncu hazal subaşı ile ilişkisini yeni noktalamıştı. Rıza kocaoğlu ve yüsra geyik hakkında ki söylentiler iyice arttı. Dost ortamında tanışan ikiliden geyik, kocaoğlu'nu etiketleyerek çekmiş olduğu fotoğrafı instagram hesabının öykü bölümünden yayınlamıştı.

DİZİ - FİLM - Sayfa 14 - The Geyik
DİZİ - FİLM - Sayfa 14 - The Geyik from www.thegeyik.com
Kocaoğlu'nu evine bırakırken kameraların görüntü aldığını fark edince çok şaşıran yüsra geyik, jet hızıyla aşk iddiasını yalanlamıştı: Ünlü oyuncu yüsra geyik, önceki gün rıza kocaoğlu ile hakkında çıkan aşk dedikodularına ilişkin sessizliğini bozdu. Haberler yüsra geyik ile ilgili tüm haberlere, sabah.com.tr'ye eklenen son dakika haber ve gelişmelerine 7/24 bu başlık altından ulaşabilirsiniz. Arka sokaklar dizisinin zeliş'i yüsra geyik, kendisi gibi oyuncu olan 42 yaşındaki rıza kocaoğlu ile yeni aşka yelken açtı. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu sevgilisi hazal subaşı'ndan ayrılan oyuncu rıza kocaoğlu'nun, meslektaşı olan yüsra geyik ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyordu. Rıza kocaoğlu geçtiğimiz gece arka sokaklar'ın sevilen yıldızı yüsra geyik ile görüntülendi. Rıza kocaoğlu ve yüsra geyik aşk mi yaşıyor? Ancak bu açıklamanın ardından rıza kocaoğlu ile yüsra geyik'in, birlikte olan fotoğrafları çıktı.

Kocaoğlu'nun yüsra geyik ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Meslektaşı yüsra geyik'le hakkında çıkan aşk haberiyle ilgili birinci defa açıklama yapan 42 yaşındaki oyuncu, yok o denli bir şey demekle yetindi. Ayrılığın ardından kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Ünlü çift geçen gece aynı araç içerisinde görüntülenmişti. Başta inkar edilen ilişki ile ilgili öyle bir görüntü yakalandı ki itiraf etmek zor. Rıza kocaoğlu, oyuncu hazal subaşı ile ilişkisini yeni noktalamıştı. Ayrılığın ardından rıza kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Ünlü oyuncular yüsra geyik ve rıza kocaoğlu arasındaki aşk iddiaları magazin dünyasına bomba gibi düştü. Arka sokaklar'ın zeliş'i yüsra geyik'in kendisi gibi oyuncu rıza kocaoğlu ile aşk yaşadığı söyleniyordu. Daha sonra yüsra geyik instagram hesabından kocağlu'nun çektiği bir fotoğraf yayınladı. Bu görüntülerin üzerine yüsra geyik, rıza kocaoğlu'yu etiketlediği bir fotoğraf paylaşınca. Yüsra geyik ise bu aşk iddiasının doğru olmadığını belirten bir açıklamada bulundu. Kanal d ekranlarından yayınlanan arka sokaklar dizisinde, zeliş karakterine hayat veren genç oyuncu yüsra geyik, çukur'un aliço'su rıza kocaoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Rıza kocaoğlu ile yüsra geyik arasındaki yaş farkı da dikkat çekti.

Ancak bu açıklamanın ardından rıza kocaoğlu ile yüsra geyik'in, birlikte olan fotoğrafları çıktı. İkili dün akşam kameralara yakalandı. Daha sonra yüsra geyik instagram hesabından kocağlu'nun çektiği bir fotoğraf yayınladı. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu sevgilisi hazal subaşı'ndan ayrılan oyuncu rıza kocaoğlu'nun, meslektaşı olan yüsra geyik ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyordu. Rıza kocaoğlu'nun, eski rol arkadaşı hazal subaşı'ndan ayrıldıktan sonra 'arka sokaklar'ın 'zeliş' karakterini oynayan yüsra geyik le yakınlaştığı öne sürülmüştü.

LAL DENİZLİ RIZA KOCAOĞLU AŞKINDA SON DURUM / 4 - Magazin ...
LAL DENİZLİ RIZA KOCAOĞLU AŞKINDA SON DURUM / 4 - Magazin ... from imgkelebek.hurriyet.com.tr
Kocaoğlu ve geyik, esra ruşan, fırat çelik ve melisa doğu gibi isimlerle birlikte yer aldığı fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Arka sokaklar dizisinde hüsnü çoban'ın kızı zeliş'i canlandıran yüsra geyik, yıllardır fenomen diziyle birlikte. Rıza kocaoğlu ile yüsra geyik arasındaki yaş farkı da dikkat çekti. Ancak bu açıklamanın ardından rıza kocaoğlu ile yüsra geyik'in, birlikte olan fotoğrafları çıktı. Kendisi gibi oyuncu olan 42 yaşındaki rıza kocaoğlu ile yeni bir aşk yaşamaya başladı. Rıza kocaoğlu, oyuncu hazal subaşı ile ilişkisini yeni noktalamıştı. Arka sokaklar'ın zeliş'i yüsra geyik'in kendisi gibi oyuncu rıza kocaoğlu ile aşk yaşadığı söyleniyordu. Kocaoğlu'nu evine bırakırken kameraların görüntü aldığını fark edince çok şaşıran yüsra geyik, jet hızıyla aşk iddiasını yalanlamıştı:

Bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum diyen rıza kocaoğlu, dünya zor bir dönemden geçiyor gerçekten…

Arka sokaklar'ın zeliş'i yüsra geyik'in kendisi gibi oyuncu rıza kocaoğlu ile aşk yaşadığı söyleniyordu. Hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum. Çukur dizisinin aliço'su rıza kocaoğlu, arka sokaklarin zeliş'i yüsra geyik'le aşk yaşadığı iddiası hakkında ilk kez konuştu.çukur dizisinin aliço'su. Rıza kocaoğlu ve yüsra geyik aşk mi yaşıyor? Arkadaş ortamında tanışan ikiliden geyik, kocaoğlu nu etiketleyerek çektiği fotoğrafı instagram hesabının hikaye bölümünden. İkilinin samimi halleri yine aşk iddialarını doğrular nitelikte. Ayrılığın ardından kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Ünlü çift geçen gece aynı araç içerisinde görüntülenmişti. Rıza kocaoğlu'ndan flaş yüsra geyik açıklaması! Bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum diyen rıza kocaoğlu, dünya zor bir dönemden geçiyor gerçekten… Yüsra geyik ile rıza kocaoğlu yan yana! Ancak bu açıklamanın ardından rıza kocaoğlu ile yüsra geyik'in, birlikte olan fotoğrafları çıktı. Ancak bu açıklamanın ardından rıza kocaoğlu ile yüsra geyik'in, birlikte olan fotoğrafları çıktı.

Yüsra geyik, rıza kocaoğlu ile aşk yaşadığı haberlerine yanıt verdi yüsra geyik. Rıza kocaoğlu rol arkadaşı hazal subaşı ile aşk yaşıyordu, ayrılığın ardından rıza kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladı.